Maandagochtend bij een tuin geweest in Veenendaal die al een tijdje aangelegd was. In deze tuin een boom en enkele planten gepoot. Daarna zijn we naar een andere tuin geweest die 2 jaar geleden is aangelegd. Dit was een supermooie tuin. Een tuin in de klassieke stijl met zeer veel planten en kronkelpaadjes. Achterin de tuin was een klein watervalletje. Het water liep onder het pad door naar de vijver, maar het water liep ergens weg, we hebben toen het pad wat opgehoogd en balken langs de kant gezet zodat het water niet meer kon weglopen. Daarna zijn we bij een tuin in wageningen-hoog geweest. Daar heb ik enkele taxushaagjes vervangen en is het gras gemaaid en geverticuteerd.

Dinsdag zijn we weer naar wageningen gegaan en daar bij de achtertuin de stenen-bakkenconstructie schoongemaakt. Het onkruid stond er super hoog. Toen we daarmee klaar waren hebben we enkele bakken leeg geschept omdat er enkele bakken verwijderd moesten worden. 

Woensdag 
zijn we naar een andere tuin in veenendaal gegaan. De tuin was daar al aangelegd, alleen de schutting moest nog gebeitst worden in een grijze tint. Deze dag de hele dag gebeitst.Leave a Reply.