Afgelopen zaterdag ben ik bij de tuinbeurs geweest, het was een geslaagde dag. In de veemarkthal in Utrecht stonden allemaal stands. Er stonden voornamelijk hoveniersbedrijven, waaronder velen een tuin hadden aangelegd in de hal. Met veel hoveniers heb ik gepraat. Maar er stonden niet alleen maar hoveniers.. er waren veel demonstraties en workshops.
Ook stonden er mensen die nieuwe producten bedacht hadden en die op deze beurs hun producten aan de man probeerden te brengen.
Zo was er een stand die een kaars op sla-olie ontwikkeld had (hierover binnenkort meer info op de site). Er was ook een stand die allemaal knollen, bollen en wortels aanbood, als je deze dan in de grond stopt komt er een hele plant uit. Bij deze stand heb ik twee pioenrozen gekocht en nog een speciale plant die op verschillende manieren kan bloeien, in de schaduw schijnt de plant anders te groeien dan in het zonlicht. Komend jaar ben ik van plan dit uit te testen.
Op deze dag was veel te zien. Ik heb een leuke dag gehad en hoop dat de pioenrozen en andere planten het goed gaan doen!Leave a Reply.